www.soderstroms.nu

Söderströms Skog & Trädgård

En större återförsäljare av Husqvarna trädgårdsmaskiner och tillbehör. De utmärker sig bland annat genom en stor och modern robotverkstad med världens största "robothotell”.

Vårt uppdrag handlade om att bygga upp webbutiken och även bidra med kunskap gällande närvaron på internet.

E-butiken har två olika målgrupper; kunder som handlar lokalt i den fysiska butiken respektive de som handlar via E-handel och därmed finns över hela landet. I startskedet lade vi därför mycket tid på att strukturera webbplatsen för att möta behovet hos de två olika kundgrupperna.

För E-butiker handlar det mycket om konvertering. Att besökarna faktiskt väljer att genomföra ett köp och kan göra detta på ett snabbt och smidigt sätt. Vi har därför jobbat mycket med produktpresentationer och köpfunktioner. Då allt större del även kommer in till webbshopen via sökningar på Google har även produktsidorna formats efter vad dessa besökare har för krav. Det gäller att inte enbart lyfta fram den enskilda produkten utan att ge ett gott intryck av hela företagets verksamhet. Att inge förtroende och ge kunden den kunskap som eftersöks.

Sweet Charlie producerar kontinuerligt kampanjer på bl a Facebook, ofta med film som huvudingrediens. Exempel finns nedan.

Senaste nytt inom projektet

Ett webbaserat reservdelssystem integrerat mot både olika leverantörer och affärssystem som kommer göra livet lättare för både kunder och anställda är det senaste på listan.

Är det läge att prata e-handel över en kopp?


* obligatorisk