OM SWEET CHARLIE E-handelslösningar

Lättbegripligt – modulärt – behovsanpassat – framtidssäkert

Skräddarsydd e-handel

När du söker efter e-handelslösningar möter du ofta en oändlig följd av svårbegripliga ord, massor av kryptiska valmöjligheter och ”one-size-fits-all”-lösningar som egentligen inte passar någon. Ju krångligare det verkar, desto säkrare kan du vara på att det blir du som får anpassa dig till systemet, istället för tvärtom. Och när webbshoppen väl är sjösatt och allvaret börjar får du oftast klara dig själv bäst du kan.

Så ska det förstås inte behöva vara – det var därför vi startade Sweet Charlie. Istället för att sälja dig ett statiskt, färdigt system som du sedan får anpassa resten av din verksamhet till gör vi tvärtom och börjar med dina behov och skräddarsyr allt för just din verksamhet, varken mer eller mindre. När sedan allt funkar som det ska lägger vi fullt fokus på att hjälpa dig att få in kunderna – och se till att de handlar!

Läs mer om våra tjänster här!

…men namnet då?

Jo, Sweet Charlie är en jordgubbssort med en massa goda egenskaper. Den ger rikliga skördar, den kräver inte särskilt mycket bevattning, den är motståndskraftig mot sjukdomar och har inte minst en härlig färg och en alldeles lagom söt och fyllig smak. Med lite fantasi blir det alltså ett perfekt namn på ett e-handelssystem av bästa sort, eller hur?

Inga omogna gubbar

Sweet Charlie är ett samarbete mellan Morot Kommunikation & Design, med snart tjugofem framgångsrika år i reklambranschen, och Viström Webb – ett gäng unga, hungriga och ständigt uppdaterade webbfantomer. Kombinationen gör att du får en snygg, smidig och säljande lösning som är lättanvänd för såväl dina kunder som dig själv.

Är det läge att prata e-handel över en kopp?


* obligatorisk