VÅRA TJÄNSTER

Ingredienser för ett lyckat e-handelsprojekt

Webbshop eller Business-to-Business?

En webbshop handlar inte alls bara om snabbrörliga konsumentvaror. I vår värld kan den också med fördel användas företag emellan, som ett resurssparande sätt låta dina proffskunder att handla direkt, utan att någon av er behöver lägga tid på säljmöten.
Rent tekniskt ser vi till att koppla ihop ditt affärssystem, ditt kassasystem, ditt bokföringsprogram och dina betalningslösningar med e-handelslösningen – precis det som krävs för att allt ska fungera som du vill. Ändras förutsättningarna finns alla möjligheter att bygga på nya funktioner, tack vare att vårt system är moduluppbyggt och höggradigt anpassningsbart.

Lyft ditt varumärke tillsammans med Sweet Charlie!

Vill du göra dina nuvarande och blivande kunders upplevelse av ditt varumärke starkare i samband med lanseringen av din webbshop hjälper vi gärna till. Bakom Sweet Charlie står nämligen ett gäng erfarna kreatörer med känsla för både form, budskap och affärer. Ett gäng som brinner för att lyfta ditt varumärke till nya höjder genom att hitta såväl företagets själ som nya spännande infallsvinklar. Alla har en stark historia att berätta – men det gäller att berätta den på rätt sätt!

Bra bilder säljer

I vår egen studio är vi riggade för effektiv produktfotografering i snyggt ljus på ”löpande band” – då har du råd att se så bra ut som du kan. Kräver produkten rörliga bilder för att komma till sin rätt? Det löser vi också!

Dra riktig köpande publik – inte bara trafik

Att dra in kunder kan göras på många olika sätt – med sökord, med kampanjer i sociala media, med klassiska annonser i diverse magasin och på välbesökta webbplatser, med teve- eller radioreklam, och så vidare. Här har vi en gedigen erfarenhet och kan hjälpa till på alla fronter.

Vår utgångspunkt är att alla insatser ska ha ett tydligt syfte gentemot den tänkta målgruppen – inga höftskott i mörkret! Alltså väljer vi kanaler efter var din målgrupp finns, med budskap anpassade till mottagarnas preferenser – och så vidare.

Priser

Eftersom vi skräddarsyr systemet för din verksamhet behöver vi lära känna dig innan vi kan lämna ett fast pris, men basversionen av Sweet Charlie – som kan en hel del – börjar på 75000 kr + moms i grundavgift, plus en månatlig avgift om 2900 kr + moms.

Är det läge att prata e-handel över en kopp?


* obligatorisk